03Jun

Veel bedrijven maken vooral gebruik van online marketing: het is meetbaar, uw doelgroep kun u goed in kaart brengen en bovendien kunt u zelf segmenteren wie uw advertentie ziet. Offline marketing verschuift daarom vaak en dat is jammer. Naamsbekendheid krijgen bedrijven doorgaans alleen via offline media. Is carwrapping dan de toekomst van offline marketing?

WAT IS CARWRAPPING?

Carwrapping in het inpakken van een auto in een folie. Daardoor kunt u uw auto voorzien van een andere kleur, van een beschermlaagje en eventueel kunt u ook gemakkelijk reclamemateriaal op de auto plaatsen. Uiteraard kunt u ook uw eigen ontwerp aanleveren. Zo kunt u een uniek design plaatsen op uw auto! Dat trekt de aandacht van het overige verkeer.

RECLAMEMATERIAAL

Als u veel onderweg bent, kunt u het overwegen om reclamemateriaal op uw auto te plaatsen. Het overige verkeer wordt dan geconfronteerd met het unieke design op uw auto met de reclame die daar bij hoort. Iedereen kent het autootje van Red Bull, want dat valt gewoon op!

DE VOORDELEN

De voordelen van carwrapping zijn als volgt:

  1. Geen extreem hoge kosten verbonden aan het proces, het wijzigingen van uw autokleur is dus goedkoper dan dure verf;
  2. Indien u toch weer uw normale autokleur terug wilt, of het reclamemateriaal wilt weghalen, is dat gemakkelijk gedaan;
  3. Het verhogen van naamsbekendheid van uw merk indien u reclamemateriaal plaatst op uw auto.