Plastidippen

Plastidippen

Plastidippen is een goedkoper alternatief voor wrappen of overspuiten van een voertuig. Plastidip is een verwijderbare verf die direct over de ondergrond van een auto wordt geplaatst. Dit zorgt enerzijds voor een nieuwe look en anderzijds voor een goede beschermlaag. De dip is op een later tijdstip weer gemakkelijk te verwijderen.

De voordelen van plastidippen

Een plastidip heeft verschillende voordelen. Het wordt op de ondergrond aangebracht, waardoor het product altijd weer van het voertuig af kan. Als u dus een tijdelijke, ludieke actie op uw auto wilt is plastidippen een goed alternatief voor bijvoorbeeld carwrapping of overspuiten. Een ander groot voordeel is dat de plastidip als extra beschermlaag functioneert.

De kosten

De kosten van plastidippen kunnen sterk uiteenlopen. Het hangt er namelijk sterk vanaf welk onderdeel van een voertuig behandeld moet worden. Voor kleinere onderdelen, zoals de grill kunt u al bij ons terecht vanaf slechts … euro.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Geef aan wat voor auto u heeft en welke onderdelen u wilt laten behandelen, zodat we direct een passende offerte kunnen opsturen.